Over ons

PROFILE VAN HASSEL 'DE FIETSSPECIALIST'... DAAR MAG JE MÉÉR VAN VERWACHTEN 

Profile  van Hassel  'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende  rijwielspeciaalzaak in Rosmalen e.o. Sinds 1924  biedt Profile van Hassel  'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u bij ons online uw aankopen doen. Laat u inspireren door onze nieuwe collectie!  Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkel een selectie fietsen die garant staat voor puur kwaliteit.

Voor iedereen een fiets / e-bike (nieuw of gebruikt)

In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een stads fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatieve collectie voor kinderen. Wat uw eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.

Ook voor onderhoud en reparatie van uw fiets E-bike bent u bij ons op het juiste adres in onze werkplaats.
Wij repareren (bijna alle merken)   fietsen / E-bikes .Het liefst op afspraak (in de ochtend gebracht en in de namiddag weer  ophalen) Vwb groot onderhoud; Ook hiervoor bent U bij Profile van Hassel aan het juiste adres. Ivm drukte plannen we het groot onderhoud van uw fiets of E-bike alleen  in de maanden September t/m April. Mei t/m Augustus houden we voor het repareren van defecte fietsen. Onderhoud kun je plannen, graag buiten het seizoen, (dank voor uw begrip).

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 / 17.30 uur
Woensdag:  09.00 / 17.30 uur
Donderdag:  09.00 / 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 / 17.30 uur (geen koopavond)
Zaterdag:  09.00 / 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Openingstijden winkel Ún werkplaats !

Onze werkplaats is tijdens de vakantieperiode alleen voor kleine reparaties geopend. Groot onderhoud plannen we graag voor U in voor of na de zomervakantie ! Daarnaast hebben wij in de winterperiode van 1 dec t/m 28 febr winter beurt aktie's met gereduceerde tarieven voor groot onderhoud aan uw fiets / E-bike


Financiering