Over ons

PROFILE VAN HASSEL 'DE FIETSSPECIALIST'... DAAR MAG JE MÉÉR VAN VERWACHTEN 

Profile  van Hassel  'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende  rijwielspeciaalzaak in Rosmalen e.o. Sinds 1924  biedt Profile van Hassel  'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Ook kunt u bij ons online uw aankopen doen. Laat u inspireren door onze nieuwe collectie!  Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak. We streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren we in onze winkel een selectie fietsen die garant staat voor puur kwaliteit.

Voor iedereen een fiets / e-bike (nieuw of gebruikt)

In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een stads fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: de nieuwste elektrische fietsen en natuurlijk een kwalitatieve collectie voor kinderen. Wat uw eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg.

Ook voor onderhoud en reparatie van uw fiets E-bike bent u bij ons op het juiste adres in onze werkplaats.
Wij repareren (bijna alle merken)   fietsen / E-bikes .Het liefst op afspraak (in de ochtend gebracht en in de namiddag weer  ophalen) Vwb groot onderhoud; Ook hiervoor bent U bij Profile van Hassel aan het juiste adres. Ivm drukte plannen we het groot onderhoud van uw fiets of E-bike alleen  in de maanden September t/m April. Mei t/m Augustus houden we voor het repareren van defecte fietsen. Onderhoud kun je plannen, graag buiten het seizoen, (dank voor uw begrip).

 


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  09.00 / 17.30 uur
Woensdag:  09.00 / 17.30 uur
Donderdag:  09.00 / 17.30 uur
Vrijdag:  09.00 / 17.30 uur
Zaterdag:  09.00 / 16.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
U bent van harte welkom
We hebben geen vakantie sluiting !
Dinsdag t/m Zaterdag geopend , behalve
Carnavals zaterdag 10 febr 2024 gesloten
Carnavals dinsdag 13 febr 2024 gesloten
Koningsdag 27 april 2024 gesloten
Bevrijdingsdag 5 mei 2024 gesloten
Hemelvaartsdag 9 mei 2024 gesloten


Financiering